Kategorier
Arbetsplats

BAM-utbildning för en bättre arbetsplats

Anmäl er arbetsplats till en BAM-utbildning och boosta gruppen. Upptäck de dolda styrkorna i ert arbetslag och öka både säkerheten och tryggheten på jobbet.

Man kan inte påstå att det finns några egentliga problem på arbetsplatsen. Alla vet ju vad som ska göras och vad som förväntas när man stämplar in varje morgon. Vi har ju en gång för länge sedan gått igenom med alla medarbetare vad som är målet med verksamheten och alla har dessutom blivit informerade om säkerhetsföreskrifterna på jobbet. Så det är ju bara att köra på, eller hur? Vi är alla vuxna människor och borde kunna motivera och inspirera varandra när det behövs. Och lite tjafs och smågnabb får man ju stå ut med ibland. Som sagt, vi är ju vuxna människor. Kan vi verkligen vara i behova av något som en BAM-utbildning?

BAM-utbildning som ger nya insikter

Med en BAM-utbildning får ni som arbetsgrupp och företag smarta verktyg att använda i era dagliga rutiner på jobbet. Minska känslan av slentrian och rutinmässigt utförda uppgifter, till förmån för en hälsosam dos nytänkande och inspiration. Stärk också säkerhetsmedvetenheten och de interpersonella relationerna på företaget. En utbildning i BAM ger både gruppen som helhet samt medarbetarna och cheferna individuellt viktiga insikter som gör att man på ett mer målmedvetet sätt kan ta verksamheten till nya höjder. Se er om efter en utbildare i er närhet som kan erbjuda en BAM-utbildning till er arbetsgrupp. Det kan vara början på något nytt för ert företag.