Kategorier
Rekrytering

Få rätt hjälp från Rusta och Matcha

Har du svårt att etablera dig på arbetsmarknaden? Vet du inte var du ska börja eller vad som passar dig? På Arbetsförmedlingens Rusta och Matcha kan du få den hjälp du behöver för att ta dig ut i arbetslivet och hitta rätt.

Att ta sig ut i arbetslivet är ingen enkel uppgift. Det kan vara mycket utmanande att få anställning, och ju längre tid det tar, desto svårare kan det kännas. Som tur är har vi förmånen att ha Arbetsförmedlingen till vår hjälp. De bistår med stöd och hjälp för att försöka hitta passande jobb. Dessutom erbjuder de programmet Rusta och Matcha, där deltagarna får enastående stöd och vägledning för att öka sina chanser till anställning. Som deltagare i Rusta och Matcha får du även en personlig coach som kommer att guida dig i jakten på rätt jobb. Innan det sätter ni tillsammans upp en plan som förhoppningsvis kommer att fungera för dig.

Rusta och Matcha – Din nyckel till framgång

Tillsammans med din coach skapar ni en långsiktig plan som är anpassad efter dina behov och mål. Ni utvärderar din nuvarande situation och identifierar de mål du vill uppnå. Din coach kommer också att arbeta för att matcha dig med relevanta jobbmöjligheter och stödja dig under hela processen. För den som är arbetslös är Rusta och Matcha en otroligt värdefull möjlighet. Det ger dig chansen att återinträda på arbetsmarknaden, och det är viktigt att du tar den. Om du får erbjudandet att delta i programmet och är arbetslös bör du inte tveka att tacka ja. Det kan vara den förändring du behöver i ditt liv.

Genom att delta i Rusta och Matcha ökar dina möjligheter att hitta ett lämpligt arbete avsevärt. Du får tillgång till värdefullt stöd, vägledning och coaching för att förbättra dina chanser på arbetsmarknaden. Tack vare detta program kan du öka din kunskap och färdigheter, förbättra ditt självförtroende och få en starkare ansökningsprofil. Rusta och Matcha ger dig verktygen du behöver för att komma ett steg närmare ditt drömjobb.

Är du intresserad av att läsa mer om Rusta och Matcha? Kolla in denna hemsida: rustaochmatcha.biz

Kategorier
Företag

Catering Företag – vanliga frågor 

Ska ert företag ha en kickoff? Är det dags att ordna med en konferens dit flera olika företag ska bjudas in? Oavsett vilket så kommer mat och dryck att vara en nyckelfråga, men tyvärr så ser man ofta att den får spela en perifer roll. 

Hur många gånger har du själv inte varit på en konferens eller ett event där maten som serverats har varit direkt undermålig. Catering för företag borde vara en större fråga än vad den är. 

Lyckligtvis så finns det också ett nytänk i branschen. Catering för företag behöver inte innebära någon tristare typ av macka, någon torr bulle – eller plockmat där innehållsdeklarationen är höljd i dunkel. 

Vällagad mat från hela världen 

Numera handlar det om riktigt bra mat, tillagad med fräscha råvaror och med kärlek – och där menyerna är både spännande och mer exotiska än tidigare. Det senare kan förklaras av att du ges en möjlighet till en kulinarisk resa då du väljer catering för företag. 

Det kan innebära asiatisk mat, mat från medelhavet, en buffé inspirerad av det nordafrikanska köket – eller varför inte en klassisk, svensk smörgåstårta? Catering för företag idag är helt enkelt bättre på alla sätt och vis. Vi ska här nedan försöka svara på några vanliga frågor och genom detta också ge lite mer information, tips och råd och annat matnyttigt om ämnet – enligt följande: 

Catering för företag – hur hittar jag rätt partner? 

Referenser är jätteviktiga. Hur länge har företaget funnits, har man kapacitet att ordna catering för större sällskap – och kan man verifiera detta genom att ge dig nummer till tidigare kunder? Genom att ringa tidigare kunder så säkerställer du också kvalitet. Inga referenser? Gå vidare! 

Catering för företag – när passar det? 

Flexibilitet har, tack och lov, blivit ett nytt ledord i branschen. Företagen anpassar sig efter era unika behov, krav och önskemål. Det gäller också för antalet deltagare. Tidigare kanske man var tvungen att vara minst 20 personer för att kunna använda sig av catering för företag. Numera kan det räcka med 5-10 stycken, beroende på vilka ni anlitar. När det passar är en annan fråga. Idag kan man se att företag väljer catering för betydligt fler tillfällen. Det kan handla om fredagsfikat, för kickoffen eller för exempelvis ett större möte med kunder, affärspartners eller investerare. Maten kan då också, på samma sätt, anpassas efter ändamålet. Med rätt partner så passar catering för företag, helt enkelt, när som helst!

Kategorier
Hyra mark

Så kan du hyra mark och samtidigt ta hänsyn till miljön Stockholm

Du kan spara pengar genom att hyra mark i Stockholm istället för att köpa. Glöm bara inte att tänka på miljön i närområdet, det gäller både floran och faunan.

Säkert vill alla som bor i Sveriges vackra huvudstad Stockholm ta god hand om sin närmiljö. När det kommer till klimat- och miljöfrågor har alla möjlighet att dra sitt strå till stacken på flera sätt. Så också när det kommer till att hyra mark. 

Tänk gärna på vilken påverkan på flora och fauna som din verksamhet kan tänkas ha. Sök information om vilka djurarter som lever i området, för att ta fram strategier för att värna om det befintliga djurlivet. Många gånger går det att med enkla medel undvika att oavsiktligt skada djur som lever på eller nära marken man hyr.

Hyra mark och ta ansvar för miljön i Stockholm

Att hyra mark i Stockholm istället för att köpa mark innebär att du inte har ägaransvar för marken. Däremot har du ansvar för den verksamhet du bedriver på marken. Ur miljösynpunkt är det viktigt att ta hänsyn till den lokala floran och faunan. Du bör vara särskilt uppmärksam om din hyrda mark ligger i nära anslutning till grönområden och parker. Vissa djurarter, till exempel ekorrar och fåglar, är extra känsliga för förändring i sin livsmiljö.
Ofta finns det pengar att tjäna på att hyra mark istället för att köpa. Om du skapat extra utrymme i ditt företags budget genom att hyra den mark ni behöver, kanske ni kan använda en del av överskottet till miljöarbete i ert närområde i Stockholm. 

Kategorier
Företagsskyltar

Skräddarsydda skyltar efter dina önskemål

Har ni ett företag som ni vill ska synas mer? Med skräddarsydda skyltar kommer företaget tydligt synas ut. Det lönar sig att skaffa skyltar för att bli sedd.

För företag som vill bli sedda, är det inte riktigt som man ser i filmer, där det står en man och håller en skylt, samtidigt som han gör konster med den. Visst ser de finurliga och påhittiga ut, men samtidigt så är det en tidsgräns. Varför låta någon stå ute och bara bli sedd delar av dagen, när det kan finnas en skylt som syns dygnet runt. 

Med en skylt för ens företag blir man marknadsförd dygnet runt. Oavsett om någon går förbi, eller kör förbi, så ser de skylten. Nyfikna människor tar reda på vad det är, vilket kan leda till ett extra besök för ens företag. Rätt skyltar ser professionellt ut för ens företag. 

Nå ut med skyltar 

Det går att använda sig av skyltar på olika sätt. Det är inte bara att visa att ni finns, utan det kan även vara något som visar vägen till var ni finns. Möjligheten finns även att visa upp kampanjer som är just nu, eller reor. En skylt för ens företag ska givetvis vara skräddarsydd inför ens önskemål. 

Den ska stämma överens med vad en själv tycker och hur företaget ska bli sett. Även på kvällarna är det viktigt att skylten syns, därför använder de sig av ledlampor som tydligt lyser upp skylten. Att investera i skyltar för ens företag är en smart affärsstrategi.

Kategorier
Rusta och Matcha

Rusta och matcha i Stockholm hjälper dig i rätt riktning

Arbetslöshet är tyvärr ett stort problem idag. Alltför många går ofrivilligt hemma utan arbete. Rusta och matcha i Stockholm hjälper en att ändra på det.

Alltför många går hemma hela dagarna utan att ha ett jobb. Det är inte så enkelt att komma in i jobbvärlden, många arbeten har höga krav. Det krävs utbildning, men ovanpå den ska man även ha erfarenhet och gärna vara i en viss ålder. Det är verkligen inte lätt. Om du är en av de som är arbetslösa och känner en hopplöshet, ge inte upp.

Det finns ett arbete där ute för dig. Det gäller bara att hitta det. För att hitta det perfekta arbetet kan du behöva lite hjälp på vägen, och det är där Rusta och matcha kommer in. Rusta och matcha är ett program som har hjälpt otroligt många människor, inte minst i Stockholm där många bor och det är en hög arbetslöshet.

Rusta och matcha är ett program som ger rätt verktyg och kunskap för att du ska kunna hitta ett jobb. Rusta och matcha används i hela Sverige och är otroligt populärt. Det har visat sig vara otroligt bra för många människor. Varför kan du läsa om nedan.

Vad gör Rusta och matcha för dig?

Det är vanligt att man går med i Rusta och matcha när man är inskriven hos Arbetsförmedlingen. Programmet är något många går för där har de chansen att få rätt hjälp. På Rusta och matcha hos rustaochmatcha-stockholm.se får du en kontaktperson som hjälper dig med flera olika saker.

Bland annat går ni igenom ditt CV för att se hur det ser ut och om något bör ändras på. Det är inte heller alla som vet hur de ska prata på en intervju. Även detta är något ni kan gå igenom, träna på hur en arbetsintervju går till.

Din kontaktperson på Rusta och matcha hjälper också till att hålla koll på jobb som passar dig. Ni träffas regelbundet för att gå igenom vad som har gjorts och vad som ska göras. Hur ofta det är kan variera från ställe till ställe.

Kategorier
Företagslarm

Företagslarm skapar trygghet för dina anställda

Ett företagslarm förebygger inbrott och minskar risken att din firma utsätts för intrång. Men det skapar också en tryggare arbetsmiljö för de anställda.

Många installerar företagslarm för att skydda sin firma mot inbrott. Genom att sätta upp synliga skyltar håller man tjuvarna borta, och skulle någon försöka ta sig in kan de enkelt stoppas. Ett företagslarm är därför perfekt för dig som är orolig för att gå miste om saker inne i firmans lokaler. 

Det här är såklart en stor vinst för ditt företag, men det finns ännu större vinster. Genom att installera företagslarm har du full koll på att endast rätt personer är inne i lokalerna. Det gör att tryggheten för dina anställda ökar, eftersom de inte behöver oroa sig för ett inbrott oavsett vilken tid på dygnet de jobbar.

Visa att du bryr dig om dina anställda med ett företagslarm

Genom att installera ett företagslarm ökar du alltså tryggheten. Det är därför ett utmärkt sätt för dig att visa att du bryr dig om din personal. Dessutom är trygga arbetare ofta både effektivare, lyckligare och mer välvilliga mot företaget. Du har alltså mycket att vinna på att öka tryggheten med hjälp av ett företagslarm.
Om du går och funderar över att hålla inbrottstjuvar borta med ett företagslarm finns det alltså fler positiva effekter att ta i beaktning. Investeringen kan i det långa loppet visa sig vara värd pengarna tusen gånger om. Dessutom är det alltid viktigt att sätta sina anställdas säkerhet i centrum.

Kategorier
Allmänt

Rusta och matcha – Bättre möjligheter att hitta rätt arbete

Att vara arbetslös kan vara en tuff situation. Det kan leda till ekonomiska svårigheter, sänkt självförtroende och en allmänt dålig stämning. Arbetsförmedlingens program rusta och matcha kan hjälpa dig att hitta rätt jobb och förbättra din situation.

Det är ingen hemlighet att det kan vara utmanande att vara utanför arbetsmarknaden. Det kan påverka humöret och självförtroendet negativt och ekonomin kan också ta skada. Många drömmer om meningsfull sysselsättning med bra betalning, men det kan vara svårt att hitta rätt jobb.

Det är särskilt utmanande för personer som kommer från andra länder där språket och kulturen kan vara annorlunda. Många unga personer som inte har fått möjlighet att visa vad de kan kan också behöva hjälp för att hitta rätt jobb. Här kan rusta och matcha hjälpa till.

Rusta och matcha ger dig nya färdigheter

Rusta handlar om att hjälpa dig att förbättra dina färdigheter så att du är bättre rustad att söka jobb. Det kan inkludera hjälp med att skriva en stark ansökan och CV, träning i intervju-tekniker för att minska nervositet vid jobbintervjuer samt att gå igenom dina kunskaper inom olika områden.

Matcha handlar om att dra nytta av Arbetsförmedlingens stora nätverk. Genom att ha kontakt med många företag som söker personal kan de matcha dina önskemål och färdigheter med företag som söker personal. På så sätt ökar chanserna att hitta rätt jobb för dig.

Rusta och matcha kan vara en viktig resurs för att förbättra din situation om du är arbetslös. Genom att förbättra dina färdigheter och dra nytta av Arbetsförmedlingens nätverk kan du öka dina chanser att hitta ett meningsfullt jobb som passar dig.

Läs mer om matcha och rusta på: https://www.rusta-matcha.nu/

Kategorier
Städ

Viktigt att tänka på vid flyttstädning i Stockholm

Att flytta är oftast roligt, även om det är mycket att tänka på. Men hur planerar man en flytt på ett smart sätt och vad krävs vid en flyttstädning i Stockholm?

Att flytta och byta bostad är oftast roligt även om det ofta blir stressigt eftersom det är mycket som måste fixas på en gång. För att underlätta gäller det att börja i god tid med att rensa ut sådant som inte används eller är trasigt och sedan packa allt som man för tillfället inte behöver i ordentliga flyttkartonger.

I samma takt som man tömmer skåp, lådor och garderober kan man även passa på att städa ur dem. Då kommer kommer flyttstädningen sedan att gå mycket snabbare. Ofta kan man även putsa fönstren innan man helt har flyttat ut och även städa balkong, förråd och andra biutrymmen.

Rut-avdraget gör att de flesta har råd att ta hjälp med flyttstädningen

En flyttstädning i Stockholm är krävande då precis allt i bostaden måste städas och göras rent. Har man ont om tid eller är osäker på hur man ska gå tillväga kan det vara bättre att överlåta flyttstädningen till en städfirma. Det behöver inte kosta särskilt mycket då man kan använda sig av rut-avdraget.

Priserna på flyttstädning kan variera mellan olika städföretag vilket gör att det kan löna sig att ta in mer än en offert. Men det är viktigt att man även tar reda på vilka villkor som gäller och om städföretaget gratis städar om och rättar till sådant som eventuellt blir fel.

Kategorier
Företag

Fasadskyltar efter era behov i Stockholm

Fasadskyltar är för dig som vill visa upp ditt företag eller butik. Gör en personlig fasadskylt i Stockholm och nå ut till ännu fler människor omkring dig.

Laila hade hade levt i rädsla alldeles för länge och bara väntat på att bryta sig lös. Nu hade hon äntligen tagit steget. Hon sa upp sig från jobbet som hon hade jobbat på i över 15 år och öppnade äntligen ett eget företag. Det var som en dröm för Laila, trots att det var ett otroligt läskigt steg att ta.

Laila hade alltid drömt om att ha en second hand-shop med exklusiva produkter. Hon ville erbjuda sina kunder sådant de inte hittade i andra affärer. Men som företagare och nyöppnad, så var det svårt att synas i stora Stockholm. Hon behövde nå ut till fler människor och visste exakt hur hon skulle göra det – med fasadskyltar.

Bli sedd med fasadskyltar

Laila tog kontakt med ett företag som kunde fixa med personliga fasadskyltar i Stockholm. Den skulle spegla hennes shop, men samtidigt vara väldigt synlig och göra kunder nyfikna. Som tur var fanns det bra företag som erbjöd just detta i Stockholm.

Laila var minst sagt nöjd med sin fasadskylt som hade en fantastisk ledbelysning som vackert lyste upp. Den var lika fin och lekfull som stämningen i hennes lilla butik. Äntligen började kunderna se att hon fanns och företaget tog ett stort steg framåt. Det var precis det Laila behövde för att lyckas med sitt egna företag.

Kategorier
Allmänt

Jobba säkert med rätt kontorsbelysning i Stockholm

Det är allt för många kontor i Stockholm som är dåligt belysta, eller har helt fel belysning. Undvik en katastrof genom att ordna ordentlig kontorsbelysning.

Det är otroligt viktigt att se till så att kontoret är upplyst på rätt sätt. Men hur gör man egentligen? Det finns proffs på belysning som kan hjälpa till. Då behöver ni inte oroa er för någonting, och samtidigt kommer både arbetsmoralen och energin att återvända. Det går att få kontorsbelysning i Stockholm till bra pris.

Vi märker alla hur energin återvänder när solen tittar fram på vårvintern. Det ger oss en glädje utan dess like, och vi vill hitta på saker. Tänk om man kunde få samma effekt av rätt belysning på jobbet varje dag, så att alla anställda känner sig pigga och redo för att klara av nya utmaningar.

Rätt kontorsbelysning hjälper mot huvudvärk

Alla har vi upplevt att vi har kommit in i ett rum där belysningen är alldeles fel. Det kan vara att det känns mörkt och tröttsamt, och energin sviker. Till slut får man spänningshuvudvärk av att ögonen måste överanstränga sig. Att försöka slappna av i ett rum som har alldeles för stark belysning kan ha samma effekt.

Olika arbetsplatser kräver olika typer av belysning, och en expert kan ge er ett riktigt bra förslag som är specialanpassat för just era arbetsuppgifter och lokaler. Undvik spänningshuvudvärk och trötta ögon, och installera bra belysning. Det kommer att göra stor skillnad, och bidra med en stor arbetsglädje.