Kategorier
Städ

Viktigt att tänka på vid flyttstädning i Stockholm

Att flytta är oftast roligt, även om det är mycket att tänka på. Men hur planerar man en flytt på ett smart sätt och vad krävs vid en flyttstädning i Stockholm?

Att flytta och byta bostad är oftast roligt även om det ofta blir stressigt eftersom det är mycket som måste fixas på en gång. För att underlätta gäller det att börja i god tid med att rensa ut sådant som inte används eller är trasigt och sedan packa allt som man för tillfället inte behöver i ordentliga flyttkartonger.

I samma takt som man tömmer skåp, lådor och garderober kan man även passa på att städa ur dem. Då kommer kommer flyttstädningen sedan att gå mycket snabbare. Ofta kan man även putsa fönstren innan man helt har flyttat ut och även städa balkong, förråd och andra biutrymmen.

Rut-avdraget gör att de flesta har råd att ta hjälp med flyttstädningen

En flyttstädning i Stockholm är krävande då precis allt i bostaden måste städas och göras rent. Har man ont om tid eller är osäker på hur man ska gå tillväga kan det vara bättre att överlåta flyttstädningen till en städfirma. Det behöver inte kosta särskilt mycket då man kan använda sig av rut-avdraget.

Priserna på flyttstädning kan variera mellan olika städföretag vilket gör att det kan löna sig att ta in mer än en offert. Men det är viktigt att man även tar reda på vilka villkor som gäller och om städföretaget gratis städar om och rättar till sådant som eventuellt blir fel.