Kategorier
Bokföring

Bokför enkelt och snabbt med Swish

För att ha kontroll på din ekonomi krävs det att du bokför så snart en transaktion gjorts. När du använder Swish har du alltid din bokföring till hands.

Det är lätt att kvitton blir kvar i plånboken och fakturor blir liggande i mejlen eller på skrivbordet för att åtgärdas senare. Ju längre de ligger, desto större blir motståndet att sätta sig ner och ta itu med dem. Egentligen tar det inte så lång tid men det finns alltid mycket annat att göra.

Att bokföra Swish är precis så enkelt som det låter. Du har “skrivbordet” med dig hela tiden och överallt. Alla transaktioner kan bokföras när de inträffar och du får ordning på din ekonomi. Det är med bokföring som med tandborstning – det måste göras regelbundet och du mår alltid bra när det är gjort.

När du bokför Swish lagras allt i molnet och är tillgängligt från alla enheter

Alla som använt Swish som betalningsmetod vet hur enkelt det är. När du ska bokföra Swish är det lika enkelt och du får flera andra funktioner på köpet. Swish är ett bokföringsprogram som du kan använda för att fakturera kunder, registrera transaktioner och få ut nödvändiga rapporter från din mobiltelefon eller från andra enheter.

Den intelligenta lösningen gör att du enkelt kan ta kort på ett kvitto och få det registerat. Du behöver ingen tejp eller kopieringsmaskin för att arkivera. Alla transaktioner presenteras på ett enkelt och användarvänligt sätt i din mobil och du slipper högar av fakturor på skrivbordet.