Kategorier
Flytt

Företagsflytt för mera plats i Stockholm

Något som är vanligt när ett företag växer är att lokalerna blir för små. Då är det dags för en företagsflytt i Stockholm så att verksamheten kan utöka.

Anna hade aldrig kunnat drömma om att hennes lilla resebyrå skulle ta sådan fart. Men nu var de lokaler hon hade för små och låg alltför långt ifrån centrala Stockholm. Nog för att det mesta skedde på nätet idag men hon gillade att vara nära kunderna. Se uttrycket i deras ansikten när drömmen om den perfekta resan tog form.

Hon behövde en större butik men även ett stort rum bakom butiken då hon hade anställda som sålde online och jobbade med public relations. Så nu stod hon här och såg flyttfirman packa företaget i lådor. Skruva isär möbler och organisera allt noggrant så att uppackningen skulle gå smidigt när allt transporterats till de nya lokalerna. De gjorde nämligen det också, vilket var lyxigt.

Snyggt gjord företagsflytt

Hon hade valt flyttfirman från Stockholm då hon hört mycket bra om deras företagsflytt. Att andra som anlitat dem endast hade behövt ha driften nere under en mycket kort tid. Nu förstod hon hur de menade. De hade börjat med callcenterdelen tidigt på morgonen och kört allt på plats. Där hade några anställda i flyttfirman börjat packa upp medan de andra fortsatte i de gamla lokalerna.

Under dagen hade de satt upp allt det tekniska så att personalen kunde börja jobba dagen därpå. Senare skulle det komma mera möbler och utrustning då hon anställt fler medarbetare. Butiken flyttades samma dag, men det skulle ta lite längre tid att få ordning då det var nya saker som skulle in och mycket plock. Men den företagsflytt som flyttfirman gjort var verkligen av hög klass och skulle rekommenderas flitigt av henne, det lovade hon.