Kategorier
Tryckeri

Den gamla goda tiden

Minns det som igår, när man fyllde hela sitt rum med affischer. Snygga bilder från tidningen drogs ut och fick pryda rummets väggar. Det gick knappt att se vilken färg det var på väggen bakom.

Idag är det inte riktigt samma sak. Affischer finns än, men mycket händer även inom teknologin. Det innebär inte att man ska sluta att ta ut affischer. Kanske ska man försöka göra traditionen mer levande igen, skriva ut affischer, vykort och andra saker. Skapar man egen konst, varför inte visa upp den? Gör en katalog med dina finaste saker och dela med dig av. Sälj affischer om du kan, och vem vet, kanske blir du upptäckt och folk vill bara ha mer och mer. Även fast det inte är som förut, när man skickade vykort och brev till varandra ganska ofta, är det fortfarande en fin sak. Det är dessutom otroligt uppskattat att få ett fint vykort.

Förvara dem tryggt

Det sägs att en bild kan säga mer än tusen ord, och när det kommer till konst stämmer det verkligen. Konst är så individuellt för olika människor. Man ser en annan människa via deras konst. Om du har turen att vara konstnärligt begåvad ska du givetvis ta vara på det. Tryck upp din bästa konst hos ett tryckeri. Se sedan även till att förvara den i häften så inget blir förstört. Konst är vackert och orört. Möjligheten att kunna skriva ut är dock förmer än bara konst. Det kan gälla demokrati, som att skriva ut plakat för en åsikt.