Kategorier
Rekrytering

Anlita en headhunter i Stockholm för viktiga val

En bra säljare eller allround ekonom ska inte bara kunna sitt jobb. De måste också vara skötsamma, lojala och passa in på arbetsplatsen. En headhunter i Stockholm hjälper dig att välja.

Du kan inte skicka vem som helst till en stor kund eller leverantör utomlands för att representera ditt företag. Vederbörande måste kunna förhandla framgångsrikt, ha en vinnande personlighet, vara lojal och någorlunda välvårdad i sitt sätt att uppträda. En ekonom måste kunna hålla tyst om dina affärer och vara pålitlig när det gäller pengar. Anlita därför en headhunter när det gäller att hitta rätt personal för tjänsterna.

Med headhunter sparar du tid

En headhunter gör allt det grundläggande jobbet med att vaska fram de ansökningar som är relevanta för tjänsten. Det är många som söker jobb bara för att de måste, och därför kan de passa bättre någon annanstans än i ditt företag. En headhunter i Stockholm kollar upp referenser och betyg, gör bakgrundskontroller och genomför intervjuer.

Med en headhunter kan du arbeta relativt ostört med din vanliga verksamhet och slipper svara på mängder av telefonsamtal hela tiden. Sedan, när headhuntern har gjort gallringar och har ett antal bra kandidater kvar, får du information om dem och kan intervjua dem själv. Det blir en mycket mer effektiv anställningsprocess där det mesta av vikt och värde tas upp redan innan du ska fatta ditt beslut. Du kommer ändå att ha fullt upp med att välja vem av åtta eller tio personer som passar allra bäst för jobbet.