Kategorier
Okategoriserade

Kontorsflytt – planering är nyckeln 

Dags att byta lokaler? Oavsett om man som företag ska byta lokaler som en följd av en bättre omsättning eller om det handlar om ett byte som sker av motsatt anledning så handlar det om ett projekt som måste planeras. En kontorsflytt kräver förberedelse och ser man till hur exempelvis större företag arbetar så handlar det om månaders prepp inför den dagen då flytten ska ske. 

Under själva flyttdagen så handlar det om att man ska bära och transportera alla inventarier, all utrustning och alla möbler som ska flyttas. Det är frukten av det arbete som man lagt ner innan och där exempelvis allting inventerats, där allting har packats, där allting blivit tydligt uppmärkt och där man också sett till att allt från bilar till personal finns på plats – och vet exakt vad som ska göras och i vilken ordning det ska ske. 

Genom en grundläggande och noggrann – ner på detaljnivå – planering kan en kontorsflytt ske utan att den inkräktar på det viktigaste: arbetet och kärnverksamheten för företaget. Målet är alltid att de anställda ska kunna gå till arbetet på måndagen, sätta sig ned vid sin plats och börja jobba som vanligt – men med skillnaden att det sker i helt nya lokaler. 

Ta professionell hjälp med er kontorsflytt 

Idag finns det företag som kan ta sig an en kontorsflytt hela vägen från start till mål. Vilket konkret innebär att man är med och sköter all planering – givetvis med ett tätt samarbete med beställaren – och lägger upp en strategi kring hur flytten från plats A till plats B ska kunna utföras utan att den påverkar företaget negativt. 

Att man lägger över ansvaret i professionella händer ger dig som företag en smidig och enkel flytt där allt från maskiner, utrustning, dokument och inventarier packas och transporteras – och packas upp! – på ett tryggt och säkert sätt. Det handlar om en investering. Kostnaden ni lägger på att välja en professionell partner för er kontorsflytt tjänar ni snabbt igen genom att kunna sätta igång med arbetet utan en massa tidskrävande problem.